Головна »
2020 »
Июль »
27 » Семінар по впровадженню системи безпечності харчувої продукції НАССР у закладах освіти
11:27 Семінар по впровадженню системи безпечності харчувої продукції НАССР у закладах освіти |
20 липня 2020 року для працівників закладів освіти було проведено семінар по впровадженню системи безпечності харчувої продукції НАССР у закладах освіти
У семінарі прийняли участь представники від кожного закладу освіти, всього 34 особи: 17 директорів. 1 заступник директора, 10 медичних працівників, 6 кухарів ЗО.
Під час навчання розглянули позитивні моменти системи НАССР
- В обов’язковому порядку контролюється сировина, що поставляється в ЗО для приготування їжі для дітей;
- Існує можливість документального контролю, які проби проходила сировина, перед тим, як потрапити на стіл до дитини;
- Здійснюється жорсткий контроль за умовами її приготування в частині дотримання вимог санітарії та гігієни;
- Своєчасна і якісна дезінфекція інвентарю, приміщення їдальні і кухні;
- Особиста гігієна персоналу;
- Правильне прибирання відходів і сміття;
- Відсутність комах;
- Продукти, які не відповідають за якістю тим, з яких дозволено готувати їжу дітям, повертаються постачальникам або утилізуються;
- Жорсткий контроль за зберіганням продуктів і напівфабрикатів.
|
Переглядів: 607 |
Додав: vasilotgvo
| Рейтинг: 0.0/0 |