Суббота, 27.04.2024, 04:44
Вітаю Вас Гость | RSS
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Июль 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Відділ освіти Васильківської ОТГ

Головна » 2020 » Июль » 27 » Семінар по впровадженню системи безпечності харчувої продукції НАССР у закладах освіти
11:27
Семінар по впровадженню системи безпечності харчувої продукції НАССР у закладах освіти

20 липня 2020 року для працівників закладів освіти  було проведено семінар по впровадженню системи безпечності харчувої продукції НАССР у закладах освіти

У семінарі прийняли участь представники від кожного закладу освіти, всього 34 особи: 17 директорів. 1 заступник директора, 10 медичних працівників, 6 кухарів ЗО.

Під час навчання розглянули позитивні моменти системи НАССР

  • В обов’язковому порядку контролюється сировина, що поставляється в ЗО для приготування їжі для дітей;
  • Існує можливість документального контролю, які проби проходила сировина, перед тим, як потрапити на стіл до дитини;
  • Здійснюється жорсткий контроль за умовами її приготування в частині дотримання вимог санітарії та гігієни;
  • Своєчасна і якісна дезінфекція інвентарю, приміщення їдальні і кухні;
  • Особиста гігієна персоналу;
  • Правильне прибирання відходів і сміття;
  • Відсутність комах;
  • Продукти, які не відповідають за якістю тим, з яких дозволено готувати їжу дітям, повертаються постачальникам або утилізуються;
  • Жорсткий контроль за зберіганням продуктів і напівфабрикатів.
Переглядів: 607 | Додав: vasilotgvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar